When the snow slowly melts

I want spring now
Hola! Kom nyligen hem från en ganska lugn fysträning med laget, lite hurtigt sådär. I eftermiddags bakade jag och lite kompisar 74 st muffins på 8 ägg och ett kg socker mm, haha! Vi gick sedan runt och sålde dem för att tjäna in pengar till fattiga barn i Kambodja, ett projekt i skolan. Det gick väldigtbra och vi drog in......... 530 kr!!! Vad vi är grymmaaaaa! I morgon är det fredag och det känns ju inte fel!  Är sjukt taggad inför träningsläger och allt. Pussar

Smoothie

Dagens smoothie
 
Hej! Var en vecka sedan sist och jag har väl inte så mycket mer att säga än att förra veckan sög med en massa prov och skit... Denna vecka har vi typ inga läxor och det känns superduper. Lite efter sådär så provade jag att göra smoothie i eftermiddag för första gången någonsin, hehe.. Den blev i allafall såå god! Råkade bara hälla på frusna bär på toppen så det blev lite knapprigt. I morgon ska jag hålla en presentation med tre andra inför heela skolan, nejmen ojdå Julia! Vad har du gett dig in på? Wish me goodluck! Puss

Light gone, week ends

iphonebilder / foto: jag

Tjena mittbena! Sportlovet är nu över och imorgon är det skola... Två prov har vi nästa vecka och jag har inte pluggat ett skit. Jippie, kommer få sitta 3 timmar varje kväll hela veckan för att få in allt.. Kan trösta mig med att vi snart har påsklov! 
Hoppas ni haft en grym vecka allihopa för det har minsann jag! Puss


Days to remember

Foto: jag / På bild: söta Julia
 
Praoat, blåst bort i vinden, åkt på fötterna i transportliften, ätit godmat, sett på Gladiatorerna och myst med släkten - lite saker jag gjort denna fredag.
 
Heej! Sista skidskoleprao dagen är nu över och jag hade nästan lust att börja gråta efter avslutningen med mina snögubbar! Har varit en fantastisk vecka och jag har haft sjukt roligt! Kommer sakna allt och alla jättemycket. Alla gulliga barnen, personalen och de coola djuren i barnbacken.. Har en massa bilder som jag lägger ut så fort jag får tillgång till dator! Puss!!

RSS 2.0